Skandinavien Sydsverige Kullaleden april 2017

Kullaleden

19. - 22. april 2017

En vandreferie med én over­natning på vandrer­hjem og to i hytte. Ruten er lagt så vi i det væsent­lige følger Kullaleden fra Helsing­borg til Jonstorp.
Terrænet er uhyre afveks­lende med byer, småbyer, fisker­lejer, parker, over­drev, skove, søer, udsigter, sandstrande, sten­strande og stor­slåede klippe­kyster med stejl­vægge, grotter og brænding.
Vandring ad Kullaleden gennem Helsingborgs parker, langs stranden med fine udsigter mod Sjælland, og gennem det hyggelige Viken til et vandrerhjem i Lerberget. Vandring ad Kullaleden gennem hyggelige småbyer, ad forblæste strand­overdrev til bjerg­byen Mölle, samt op til Kulla­bergs­stugorna i Västra Kulla­bergs natur­reservat.
Rundtur på Kullen med skove, overdrev, udsigter og storslåede klippekyster med brænding, afsluttende med cafébesøg i den gamle turistby Mölle. Gennem Östra Kulla­bergs natur­reservat med skove, søer og udsigter. Videre ad Kulla­leden med hyggelige fiskerlejer, klippe­kyster og overdrev. Hjemrejse med bus, færge og tog.
© Copyright: Fotografier og tekst er beregnet til at blive set på denne hjemmeside, og må ikke uden tilladelse anvendes i anden sammenhæng.
© Copyright: Photographs and texts are intended to be viewed on this website, and may not be used in any other context without permission.